31 Mayıs’a kadar ücretsizdi! 1 Haziran’da 240 TL olacak! Ücretsiz kullanmak için son şans!

31 Mayıs’a kadar ücretsizdi! 1 Haziran’da 240 TL olacak! Ücretsiz kullanmak için son şans!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklama ile tüm vatandaşları heyecanlandırdı. 31 Mayıs'a kadar ücretsiz olurken 1 Haziran'da 240 TL olacak. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Uzun süredir gündemde yer alan Ankara-Sivas YHT seferleri ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar ile duyurulan seferlerin 31 Mayıs'a kadar ücretsiz olduğu duyuruldu. Mayıs’tan sonra fiyatları ne kadar olacağı merak edilirken güncel fiyatlarda belli oldu. 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak fiyat listesi açıklandı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…


MAYIS SONUNA KADAR GEÇERLİ

Ankara-Sivas yüksek hızlı tren (YHT) seferleri için belirlenen bilet fiyatları merak konusu oldu. 3 hafta önce açılışı yapılan Ankara-Sivas YHT hattının Mayıs sonuna kadar ücretsiz kullanılacağı belirtildi. Ankara-Sivas arası 2 saat 35 dakikaya düşüren proje Mayıs ayında yoğun ilgi ile karşılandı.

ankara-sivas-yht.jpg

Ücretsiz seferlerin 31 Mayıs'ta sona ereceği belirtilirken 1 Haziran'dan itibaren ücretli bir şekilde kullanılacağı duyuruldu. En çok araştırılan konular arasında yer alan bilet fiyatları ise netlik kazandı.


FİYATLAR BELLİ OLDU

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında Ankara-Sivas arasında sefer verecek olan yüksek hızlı tren hattı bilet fiyatları belli oldu.

yht.jpg

1 Haziran 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere bilet fiyatlarının 240'den satışa sunulacağı duyuruldu. Sivas ve Ankara arasında otobüs yolculuğu yapmak isteyen vatandaşlar ise 400 TL ödemek durumunda kalacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN