4A'lı 4B'lı hemen tabloya baksın! 3'lü bomba sonrası yeni maaşlar netleşti: 2000 sonrası emekli olanlar dikkat!

4A'lı 4B'lı hemen tabloya baksın! 3'lü bomba sonrası yeni maaşlar netleşti: 2000 sonrası emekli olanlar dikkat!

Devlet emekliye kesenin ağzını açtı. SSK Bağ kur emeklisine çift müjde değil 3 müjde birden geldi. Temmuz zammını bekleyen emekliler bu zam promosyonu ile cebini dolduracak. TÜİK verileriyle belirlenen emekli maaşı zamları yavaş yavaş netleşmeye başladı. İkramiye + zam alacak olan emeklilerin merak ettiği detay haberimizde...

2023 yılında zamlı maaşlarını alan emekliler bu kez Temmuz ayında verilecek olan 2. zamma yöneldi. Çeşitli rakamlar ortaya atılırken, enflasyon verilerinin açıklamasıyla Temmuz ayı emekli maaş zammı da netleşmeye başladı. 6 aylık enflasyona göre zam yapılacak olan emekli maaşlarına ikramiye de eklendi.

emeklimaasi.jpeg

TEMMUZ AYINDA EMEKLİ BAYRAM EDECEK

TÜİK verilerine göre hesaplanan zamlı maaşlar, emekliyi bu kez sevindirecek.

maas.jpg

Enflasyonun yüzde 55'lere çıkmasıyla aylık açıklanan enflasyonda yüzde 3'leri buldu. Buna göre Temmuz ayında yapılacak olan zamlarda yavaş yavaş netleşti.

zamemekli.jpg

EN DÜŞÜK EMEKL MAAŞI 6 BİN TL

Açıklanan son verilere göre; Bağ Kur'lu esnaf alacağı zamlı maaş 6 bini bulacakken, 2000 öncesi SKK'lı emekliler ise 6 bin 700 lira alacak. En düşük emekli maaşı ise 6 bin 50 lirayı görecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN