5 milyon kazanan ilk kişi bakın kimin oğlu çıktı! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının tarihine geçmişti

5 milyon kazanan ilk kişi bakın kimin oğlu çıktı! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının tarihine geçmişti

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni milyoneri ortaya çıktı. Yarışmada 5 milyon liralık soruya doğru cevap veren yarışmacı bakın kimin oğlu çıktı? İşte tarihe geçen o yarışmacı...

BURAK ÖZTOPRAK

Televizyon ekranlarının en iddialı yarışma programlarından 'Kim Milyoner Olmak İster" yeni milyoneri duyurdu. Zorlu soruların sorulduğu yarışmada 5 milyon liralık soruya doğru cevap veren yarışmacı paranın sahibi oldu. Peki, 5 milyon liranın sahibi olan yarışmacı bakın kimin oğlu çıktı?

5 MİLYON LİRANIN SAHİBİ OLDU

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster' tüm heyecanıyla sürüyor. Yeni yarışmacılarla yayın hayatına devam eden yarışma programında, bir yarışmacı daha 5 milyon liranın sahibi oldu. Sorulan sorulara doğru cevap vererek para kazandıran yarışmada 5 milyon liranın sahibi olan o yarışmacının kimliği ortaya çıktı.

s-a6de147a8620a4af735dc862fecc7c96d1499741.webp

5 MİLYONLUK SORU VE CEVABI

Yarışmacı Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyonluk soruyu açtırmayı başardı. Berk Göktaş'a sorulan 5 milyon liralık soru ise, ' Bakara suresinde, kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğullarının, "biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diye isyan edip Hz. Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?' şeklinde oldu. Sorunun şıkları ise şu şekilde;

  • A: Mercimek
  • B: Soğan
  • C: Nohut
  • D: Sarımsak

Sorunun doğru cevabı ise 'C' şıkkı 'Nohut' oldu.

231604661-kimmilyonerrr.jpeg

BER GÖKTAŞ KİMDİR?

Ülke gündeminde yer alan 5 milyon lirayı kazanan gencin kimliği de ortaya çıktı. Volkswagen Ticari Araç Türkiye Satış Müdürü Harun Göktaş'ın oğlu olduğu paylaşıldı. Henüz 19 yaşında olan Berk Göktaş, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında ilk defa 5 milyon lira kazanan yarışmacı olarak tarihe geçti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN