Korkunç kaza: Fren yerine gaza basınca...

Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden sürücü, iddiaya göre fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen kadına çarpıp aracıyla bir evin içine girdi. Kazada 2 kişi yaralandı. Sürücünün arabayla girdiği evde ise ortalık savaş alanına döndü. Dehşet anları güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Kaza, İstanbul Beşiktaş Yıldız Mahallesi’nde meydana geldi. Öğretmenlik yaptığı okula gitmek için evinden çıkan A.A. (54), otomobile binip yola çıktı. Sürücü dik bir yokuştan indiği sırada iddiaya göre fren yerine gaza basınca hızlanarak kontrolden çıkan otomobil önce kaldırımda yürüyen C.P. (54) isimli İtalyan kadına çarptı, ardından da çarptığı kadınla birlikte S.Y.’nin evine daldı. Yolda yürüyen vatandaşlar ölümden kıl payı kurtuldu.

eeeeeeee.jpg

Dehşet anları güvenlik kameralarına anbean yansıdı. İtalyan C.P. ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü A.A.’ın göğsünden yaralandığı, C.P.’nun ise bacağının kırıldığı öğrenildi. Sürücünün arabayla girdiği evde ise ortalık savaş alanına döndü. Evinde maddi hasar oluşan S.Y. ölümden döndüğünü ifade ederek evinde maddi hasar olduğunu belirtti.

eeeee.jpg

Öte yandan, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri ise kazayla ilgili çalışma başlattı. Sürücü A.A. hakkında “taksirle yaralama” ile “mala zarar verme” suçundan soruşturma açılacak.

ttrrrr.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN