50 tavuğu ortadan kayboldu! Neye uğradığını şaşırdı: Gerçek kamera kaydıyla ortaya çıktı

50 tavuğu ortadan kayboldu! Neye uğradığını şaşırdı: Gerçek kamera kaydıyla ortaya çıktı

Hatay'da 50 tavuğu ortadan kaybolan adam neye uğradığını şaşırdı! Gerçek ise kamera kaydıyla ortaya çıktı! Meğer tavuklarının ortadan kaybolmasının sebebi oymuş...

Hatay'da tavuk çiftliği işleten İsmail Akyüz, çiftliğinde gizemli bir şekilde kaybolan 50'den fazla tavuğunu araştırırken, güvenlik kamerası görüntülerinde bir şey fark etti. Akyüz, görüntülerde fark ettiği şey sonrası çözümü çiftliğine bir köpek sahiplenmekte buldu.

GÜVENLİK KAMERASIYLA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

50-tavugu-ortadan-kaybolan-adam-gercegi-kamera-goruntulerini-izleyince-fark-etti.jpg

Defne ilçesi Harbiye Mahallesi'nde arıcılık yapan İsmail Akyüz, hobisi olarak tavuk beslemeye başladığı çiftliğinde bir süredir tavukların ortadan kaybolduğunu fark etti. Başlangıçta kedilerden şüphelenen Akyüz, çözümü çiftliğine güvenlik kamerası taktırmakta buldu. Kameraları izleyen Akyüz, gerçeği gördü: Çiftliğine tilki dadanmıştı. Tavukların yaşam mücadelesini izlerken, Akyüz, sorunu çözmek adına bir köpek sahiplenmeye karar verdi.

50'DEN FAZLA TAVUĞU TELEF OLDU

20231207aw093017-5.jpg

Akyüz, güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde, tilkinin çiftliğe arabasıyla gelmediğini, ancak arabayı çalıştırdığında hemen ortaya çıkarak tavukları avladığını fark etti. 50'den fazla tavuğunun tilki tarafından yenildiğini üzülerek gören Akyüz, maddi kaygılardan ziyade hobisi için bu kayıpları önemsiyordu. Çözümü ise bir köpek sahiplenmek oldu.

20231207aw093017-0.jpg

Tilkinin kokusunu alan köpek, çiftliğe yaklaşmamaya başladı ve güvenlik kameraları üzerindeki tilki saldırıları son buldu. Heyecanlı anları yaşadığı güvenlik kamerası görüntülerini paylaşan Akyüz, köpeği getirmesiyle tilkinin tavuklara yaklaşmamaya başladığını ifade etti. Akyüz, "Köpeği buraya getirmemle kamerada görmez oldum. Kameraya baktığımda tilkinin tavukları kovaladığı sahnede ben bile heyecanlandım. Biraz da kızdım tilkiye, büyük tavukların peşinde olduğunu gözlemledim. Tavukları ben burada olduğum zaman serbest bırakmaya başladım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN