Adana Karataş’ta 6 gün önce oyun oynamak için çadırdan ayrılan 7 yaşındaki Cumali Timi’den acı haber geldi. Günlerdir aranan küçük çocuğun cansız bedeni sulama kanalında bulundu.
Adana’nın Karataş ilçesi, yürek yakan bir olayla gündemde… 7 yaşındaki Cumali Timi, 6 gün önce ailesinin yaşadığı tarım işçisi çadırından oyun oynamak için ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Küçük çocuğun kaybolmasının ardından ailesi ve çevredeki işçiler, günlerce süren arama çalışmaları başlattı. Aile, seslerini duyurmak için Müge Anlı'nın canlı yayınına da katıldı.
SU ALTI EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ
Yetkililere yapılan kayıp ihbarının ardından bölgede arama çalışmaları hız kazandı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı su altı polisleri, çocuğun son görüldüğü alan olan çadır çevresindeki sulama kanalında aramalarını yoğunlaştırdı. Acı gerçek, bugün ortaya çıktı: Küçük Cumali’nin cansız bedeni, çadıra yakın noktadaki su kanalında bulundu.
CUMALİ’NİN CENAZESİ OTOPSİ İÇİN MORGDA
Sulama kanalından çıkarılan küçük çocuğun cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.