7 aylık evli Gülhan Esen'in katili yakalandı! Genç kadının daha önce zanlıdan şikayetçi olduğu ortaya çıktı

7 aylık evli Gülhan Esen'in katili yakalandı! Genç kadının daha önce zanlıdan şikayetçi olduğu ortaya çıktı

Kocaeli'de 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen'in katili, takıntılı eski erkek arkadaşı M.T.(28) yakalandı. M.T.'nin yakalanmamak için günlerce sokaklarda yürüdüğünü iddia etti. Katilin genç kızı sürekli takip ve zaman zaman rahatsız ettiği, bu sebeple Gülhan’ın da M.T.’den şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

7 ay önce evlenen Gülhan Esen, 16 Mart'ta evden işe gitmek için çıktığında takıntılı eski erkek arkadaşı M.T. tarafından 4 el ateş edilerek öldürülmüştü. M.T. cinayetten sonra babasının arabasını olay yerinde bırakarak kaçtı. Polis kamera görüntülerini izleyerek zanlıyı bugün İstanbul Sultanbeyli’de yakaladı.

8922672.jpg

MT.'nin yakalanacağı korkusuyla toplu taşımada binmediği, otelde kalmadığı ortaya çıktı. Günlerce yürüdüğünü iddia eden zanlı kıyafet çalarak üstünü değiştirdiğini de anlattı. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliye'sine sevk edildi.

errrr.jpg

ŞİKAYETÇİ OLMUŞ!

Katilin genç kızı sürekli takip ve zaman zaman rahatsız ettiği, bu sebeple Gülhan’ın da M.T’den şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Vahşet bir kez daha kadın cinayetlerinin önüne geçmek için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini hatırlattı. Kadın örgütleri, kadına şiddet, kadın cinayetleri davalarında 'caydırıcı' cezaların artırılması için yetkililere çağrıda bulunmaya devam ediyor.

Öte yandan, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu 2024 Şubat ayı raporunda göre bu ay 36 kadının katledildi! Öldürülen kadınların 10’u eşleri, 7’si eski eşleri, 7’si sevgilisi, 4’ü babası, 3’ü oğlu, 2’si tanıdık biri, 1’i ise tanımadığı biri tarafından öldürüldü. 2 olayda ise failin kimliği belirlenemedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN