8 Şubat'ta felaket geliyor! Ünlü Astrolog tarihine kadar paylaştı: "Birden fazla kişinin ölümüne sebep olacak! "

8 Şubat'ta felaket geliyor! Ünlü Astrolog tarihine kadar paylaştı: "Birden fazla kişinin ölümüne sebep olacak! "

Ünlü astrolog 8 Şubat tarihini işaret ederek korkutan açıklamayı yaptı. “Birden fazla kişinin ölümüne sebep olacak” sözleriyle Türkiye’nin kalbine indirdi. İşte Ünlü astrolog Nihan Urel'in o açıklamaları…

Ünlü astrolog Nihan Urel Türkiye'yi korkutan açıklamayı yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte o tarihi işaret ederek Türkiye'nin başına gelecekleri ince ince anlattı. O tarihe kadar herkes diken üstünde olacak. İşte Ünlü astrolog Nihan Urel'in o açıklamaları…

KIYAMET KOPACAK MI?

25 Ocak tarihinde görülen dolunayın Türkiye üzerindeki etkilerini anlatan Ünlü Astrolog Nihan Urel, herkesi endişelendiren uyarılarda bulundu. Sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamalarını düzenli olarak takip eden belirli bir kitlesi bulunan Urel, “Son defa paylaşıyorum, usandım. Soranlar usanmadı” diyerek paylaşım yapan Urel “Bu dolunayda da maddi manevi bizi yıkıma uğratacak, binlerce kişinin ölümüne sebep olacak bir deprem beklemem” sözlerini dile getirdi.

kiyamet-2.jpg

Türkiye için hayati bir öneme sahip olan tarih olarak 8 Şubat'ı işaret eden Urel, birden fazla kişinin ölümüne sebep olacak patlama, saldırı, sarsıntı, terör ve 2023'teki etkilere sahip olmasa dahi deprem beklentisi olduğunu dile getirdi.

Yaptığı paylaşımda 29 derece Oğlak'ta Güneş Plüton kavuşumunda kıyamet kopmadığını ifade eden Urel, belki 25 Ocak dolunayında kopar diyerek herkesi korkutan açıklamaları dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN