9 saatte önüne gelen 10 kişiyi bıçaklamıştı! Saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı

Türkiye dün Esenyurt'ta önüne çıkanı bıçaklayan A.Ö.'yi konuşuyor. Sokak sokak gezerek 9 saatte biri kadın, 10 kişiyi bıçaklayan saldırganın yaraladığı vatandaşlardan 2'sinin durumu ağır. Gözaltına alınan saldırganın evlerin camlarına taş fırlattığı da ortaya çıktı. Saldırgan emniyetteki ilk ifadesinde "Annemle babam beni istemediği için psikolojik bunalımdayım" dedi.

26 yaşındaki A.Ö., Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde bir doktorun odasını kullanılmaz hale getirdikten sonra kaçtı. Polisin aradığı A.Ö. dün Esenyurt'ta ortaya çıktı. A.Ö. Esenyurt'ta sokak sokak gezerek hiç tanımadığı kişileri bıçaklamaya başladı.

EVLERİN CAMLARINA DA TAŞ FIRLATTI

A. Ö. Merkez, Süleymaniye, Bağlarçeşme ve İnönü Mahalleleri başta olmak üzere Esenyurt'un farklı noktalarında kısa aralıklarla bıçaklı saldırılar gerçekleştirirken geçtiği bazı sokaklarda ise evlerin camlarına taş fırlattı.

iiii-001.jpg

İlk saldırısını Süleymaniye Mahallesi'nde saat 09.15 sıralarında Ç.K. adlı kadına gerçekleştiren A.Ö. elindeki ekmek bıçağıyla akşam saatlerine kadar biri kadın, biri Suriye uyruklu olmak üzere 10 kişiyi bıçaklayarak yaraladı. Bazı kişilerin saldırıdan kaçarak kurtulduğu öğrenildi.

2 VATANDAŞIN DURUMU AĞIR

Saldırıda 10 kişi bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan R.S. ile M.A.'nın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

uuuuuuu.jpg

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, son saldırısını M. A.'ya gerçekleştiren Ö.'yü İnönü Mahallesi 330. Sokak'ta yakalayarak gözaltına aldı.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Şahsın polisteki ifadesinde ise "Annem ve babam beni istemediği için psikolojik bunalıma girdim. Bundan dolayı çevredeki insanları bıçakladım. Pişmanım" dediği öğrenildi.

uuuuuuuuuuuuuu.jpgÖte yandan, saldırıda yaralanan Suriye uyruklu Y.E., "Hastaneye gitmek için evimden çıktım, ameliyat için randevum vardı. Meydan mevkiine geldiğimde, arkamdan birisi gelip bir anda bıçak sapladı, onu görmedim. Ağrım var. Zamanla geçeceğini umuyorum." diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

esenyurt039taki-saldiridan-yeni-det-a8cm.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN