A101'den ayçiçek yağı indirimi geldi! 5 litrelik ayçiçek yağı hiç bu kadar ucuz olmamıştı...

A101'den ayçiçek yağı indirimi geldi! 5 litrelik ayçiçek yağı hiç bu kadar ucuz olmamıştı...

Son yılların en çok zam alan ürünlerinden birisi olan ayçiçek yağı fiyatlarına dair market zincirlerinden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirim fırsatlarını duyuran A101 market zinciri ayçiçek yağı fiyatlarında yaptığı indirimi de duyurdu. 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatında indirime giden A101 neredeyse geliş fiyatından satışa sunuyor. İndirim arayan vatandaşların fırsat ayağına geldi. İşte tüm detaylar...

A101'DEN AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ GELDİ!

Ülkemizde yaşanan enflasyon ile birlikte market ürünlerindeki fiyatlar neredeyse her geçen gün güncelleniyor. Sürekli yükselen enflasyon ile birlikte maaşları eriyen tüketici vatandaşlar ise indirim fırsatı kovalamaya devam ediyor.

2022 senesi ile birlikte en çok zamlanan ürünlerden birisi olan ayçiçek yağı fiyatları 2023 yılında da zamlanmaya devam ediyor. Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş ile birlikte rekor üstüne rekor kıran ayçiçek yağı A101 marketlerinde indirimli ürünler listesinde yerini aldı.

Ayçiçek yağı fiyatlarına gelen zamlar sonrasında geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara müjdeli indirim geldi. A101 market zincirlerin tarafından yapılan indirim hamlesi ile birlikte 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı dibi gördü.

fmlnb6gxkaegyca.jpg

İNDİRİMLİ AYÇİÇEK YAĞI LİSTESİ!

A101 marketlerinde gelen indirim ile birlikte 5 litrelik Komili Ayçiçek Yağı fiyatı 145 TL'ye kadar gerileme kaydetti. Komili ayçiçek yağı fiyatında indirimin yapılmasıyla. A101 marketleri tarafından paylaşılan indirim listesi ile birlikte güncel ayçiçek yağları dikkat çekti. İndirimli ayçiçek yağı listesi şu şekilde;

  • Biryağ Ayçiçek Yağı 1 L 42,25 TL
  • Vera Ayçiçek Yağı 1 L 37,50 TL
  • Vera Ayçiçek Yağı 2 L 69 TL
  • Komili Ayçiçek Yağı 2 L 73 TL
  • Biryağ Ayçiçek Yağı 2 L 73 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 1,25 L 57,95 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 4,5 L 153 TLVera Ayçiçek Yağı Pet 5 L 134 TL
  • Safya Ayçiçek Yağı 3 L 99,90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN