ABB duyurdu: Bir ay boyunca devam edecek! Her gün saat 16.30’da başlayacak! Ankara’nın tarihi noktasında yapılacak

ABB duyurdu: Bir ay boyunca devam edecek! Her gün saat 16.30’da başlayacak! Ankara’nın tarihi noktasında yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi açıkladı vatandaş soluğu orada aldı. Bir ay boyunca devam edecek her gün saat 16.30'da başlayacak. Herkes Ankara'nın tarihi noktasında toplanıyor. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesinin o açıklamaları…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan müjdeleri ile geldi. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinlik için açıklamalarda bulunan ABB, Ankara'nın tarihi noktası Hacı Bayramı Veli Camii’'de yapılacak etkinlik içinde detayları paylaştı. Ankaralılar her gün orada bir araya geliyor. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesinin o açıklamaları…

ANKARA'DA RAMAZAN COŞKUSU

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralıların Ramazan coşkusuna ortak oluyor. Mübarek Ramazan ayı boyunca yapılacak olan etkinlik için detayları sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kur'an-ı Kerim ilaveti, ilahi dinletisi ve lokma dağıtımı yapılacağını duyurdu.

Ankara'nın tarihi simgesi olan Hacı Bayramı Veli Camii'nde gerçekleştirilecek olan etkinliğin başlangıç saati ise 16.30 olarak belirlendi.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN