Abdullah Gül'den '6 Şubat' mesajı: Deprem konusu Türkiye’nin birinci önceliği

Abdullah Gül'den '6 Şubat' mesajı: Deprem konusu Türkiye’nin birinci önceliği

Türkiye, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerinin yıl dönümünde yas tutuyor. Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, paylaştığı mesajda deprem gerçeğine dikkat çekerek "Ülkemizin ve milletimizin bir daha böyle bir felaketle karşılaşmamasını yürekten temenni ediyorum" dedi.

Türkiye tarihinin en büyük felaketlerinden biri olan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü tüm ülkede anmalarla hatırlanıyor. Siyasi partiler birçok kentte anma programı düzenliyor. Siyasetçiler yaşanan bu felaketin yıl dönümünde anma mesajları paylaştı.

GÜL: DEPREM TÜRKİYE’NİN BİRİNCİ ÖNCELİĞİ

Türkiye Cumhuriyeti'nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak yaşanan felaket için mesaj iletti.

Gül, mesajında "6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketinin yıl dönümünde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, yakınlarına sabır diliyorum. Deprem konusunun Türkiye’nin birinci önceliği olduğu gerçeği doğrultusunda, ülkemizin ve milletimizin bir daha böyle bir felaketle karşılaşmamasını yürekten temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN