Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına bedava tatil jesti

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına bedava tatil jesti

Hull City’nin sahibi olan televizyoncu Acun Ilıcalı, çekiliş yaparak 320 kulüp taraftarını, Türkiye’de ücretsiz tatile götürdü. Ilıcalı, belirlenen taraftarların, beş yıldızlı bir otelde bir hafta boyunca tam pansiyon şeklindeki tatil masraflarını karşılayacak.

İngiltere’de ikinci lig Championship’te mücadele eden Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, çekilişle belirlediği 320 kulüp taraftarını, Türkiye’de ücretsiz tatile götürme kararı aldı. Taraftarlar, beş yıldızlı bir otelde bir haftalık pansiyonda tatil yapacak ve masrafları Ilıcalı ödeyecek.

Talihliler, Hull City’nin renklerine boyanmış iki özel ayarlanmış uçakla yola çıktı. Uçakta hazırlık kampına katılmak üzere Türkiye’ye giden bazı Hull City oyuncuları da vardı.

wee.png

Uçağa binmek için bekleyen 61 yaşındaki talihli Sandra Rodmell, çocukluğundan beri Hull City maçlarına gittiğini söyledi ve kazandığını öğrendiğinde inanamadığını anlattı.

Rodmell “Bu çekilişlere girdiğinizde, tabii hep başkalarının kazanmasını bekliyorsunuz. Kulüp sahibinin herkes için yaptığı müthiş bir şey bu. Gerçekten kulüp şimdi geçmişe kıyasla çok daha iyi hissettiriyor. Şimdi sabırsızlıkla bekleyeceğimiz bir şeyler var” dedi.

rt.png

"EŞİMDEN HABERSİZ ÇEKİLİŞE GİRDİM"

76 yaşındaki Michael Howley ise, tatil kazandığına şaşırdığını, çünkü eşinin kendisinden habersiz çekilişe girdiğini belirtti.

Howley “Hayatım boyunca hiçbir şey kazanmadım. Kulüp sahibinin taraftarlar için bunu yapabilmesi harika bir şey. Gerçekten iyi kalpli biri bunu yapar. Yani kaç kulüp, taraftarları için böyle bir şey yapıyor ki” diye konuştu.

Acun Ilıcalı geçen Ocak ayında Hull City’yi satın almış ve kulübün yeniden Premier Lige çıkmasını istediğini söylemişti. Ancak kulüp şu anda 24 takımlı Championship’te 20. Sırada.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN