Hull City'de sakatlık şoku! 3 ay takımda yok

Hull City'de sakatlık şoku! 3 ay takımda yok

Fenerbahçe'de 2 sezon forma terleten ve sezon başında Hull City'ye transfer olan orta saha oyuncusu Dimitris Pelkas, sakatlığı nedeniyle 3 ay takımdaki yerini alamayacak.

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Sky Sports News kanalında yaptığı açıklamada, pazar günü ligde deplasmanda Watford ile oynadıkları maçta sakatlanan orta saha oyuncusu Dimitris Pelkas'ın 3 ay sahalardan uzak kalacağını bildirdi.

SARI-LACİVERTLİ TAKIMDA OYNAMIŞTI

Türkiye'de Fenerbahçe'de 2 sezon forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezon başında Hull City'ye transfer olmuştu.

ACUN: LİGDE HAKETTİĞİMİZ YERDEYİZ

Açıklamasında takımın durumuna da değinen Acun Ilıcalı, ligde hak ettikleri yerde bulunmadıklarını vurguladı. Kaliteli bir ekip olduklarını anlatan Ilıcalı, sakatlıkları bulunan oyuncuların yokluğunu hissettiklerini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN