A'dan Z'ye tüm memurlara müjde geldi! Maaşlar katlanacak: Maaşa göre yeni maaş hesaplama ekranı!

A'dan Z'ye tüm memurlara müjde geldi! Maaşlar katlanacak: Maaşa göre yeni maaş hesaplama ekranı!

Memurlara son dakika müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm memurları kapsayan bir haber verdi. En düşük memur maaşının 22 TL olacağını duyuran Erdoğan, emeklilere de müjdeyi verdi. A'den Z'ye tüm memur maaşları katlanacak

2023 seçimlerine günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'dn peş peşe müjdeli haberler geldi. Temmuz ayında memura yapılacak olan zam da netleşti. Erdoğan, polis, hemşire, jandarma, öğretmen gibi çok sayıda memura verilecek maaş oranını açıkladı. En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak. İşte detaylar.

A'DAN Z'YE MEMUR MAAŞLARINA ZAM

Kamu işçilerinin en düşük maaşı 15 bin TL, en düşük emekli maaşı ise 7.500 lira olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur maaşının ise en düşük 22 TL olacağını duyurdu.

recep-tayyip-erdogan-aa-2032495-001.jpg

Seçim vaatlerini sıralayan Erdoğan, memur maaşlarına yapılacak olan zam oranının emekli maaşlarını da otomatik olarak etkileyeceğini belirtti. Gözler Temmuz ayına döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN