Adana, Eskişehir, İzmir, Konya ve İstanbullulara 22 Eylül duyurusu! İki gün sürecek ama siz…

Adana, Eskişehir, İzmir, Konya ve İstanbullulara 22 Eylül duyurusu! İki gün sürecek ama siz…

Uzmanlar 22 Eylül tarihini işaret ederek uyarılarda bulundu. Adana, Eskişehir, İzmir, Konya ve İstanbul gibi daha birçok ilin yer aldığı konuya dair duyuru yapıldı. Etkisinin belirtilen tarihten itibaren başlayacağı belirtilerek, önlemlerin alınması tavsiye ediliyor. Peki, 2 günde neler olacak? İşte tüm detaylar...

Meteoroloji tarafından 22 Eylül uyarısı geldi. Etkisini iki gün boyunca sürdürecek hava olayı birçok ilimizi etkileyecek. Uzmanlar tarafından önlemlerin alınması tavsiye ediliyor. Adana, Eskişehir, İzmir, Konya ve İstanbul gibi daha birçok ilimizi etkileyecek hava dalgası Türkiye'ye doğru yönünü çevirdi. O tarihe dikkat edin.

HAZIRLIĞINIZI YAPIN

Meteoroloji uzmanları tarafından kahreden haber geldi. Tam gitti diye sevinirken yeniden yönünü Türkiye'ye çevirdi. Ülke genelinde etkileyeceği iller tek tek paylaşıldı. Yaz mevsimi boyunca etkisini sürdüren sıcak hava dalgaları yeniden geliyor. Şimdiden hazırlığınızı yapın.

El Nino ile başlayan yaz sıcak hava dalgalarıyla birlikte peş peşe sıcaklık rekorları kırarken bir yenisi yola çıktı. O tarihten itibaren etkisini gösterecek sıcaklıklar vatandaşı bunaltacak. Sonbahar mevsimi ile gelen serinlikler etkisini kaybediyor.

yazin-ilk-sicak-hava-dalgasi-alarm-verildi-bu-daha-baslangic-evden-cikmayin-efs0.webp

TÜRKİYE'NİN BAŞINA BELA OLDU

Ülkemizde yaz mevsimi boyunca etkisini gösteren Eyyam-ı Bahur ve Basra sıcaklıkları yeniden gündemde yer aldı. Sosyal medya üzerinden hava olaylarına dair tahminlerde bulunan Hava Forum, sıcak hava dalgası uyarısında bulundu.

Basra sıcaklıklarının yeniden ülkemize doğru hareket ettiği işaret edilirken, "Bu sıcak hava birçok şehirde sıcaklıkları perşembeden sonra tekrar yaz değerlerine ulaştıracak. Örneğin, 22 Eylül Cuma günü gölgede Adana, Kozan'da 40, Eskişehir Sarıcakaya'da ise 39 derece bekleniyor. Ankara 31, Bursa 30, Gaziantep 36, Kocaeli 30, İstanbul 29, İzmir 30, Şanlıurfa 38, Antalya 33, Aydın 36, Sivas 31, Muğla 34, Konya 31, Edirne 31 derece..." açıklamasında bulundu. Paylaşımın altına ise vatandaşlar, "Sıcak havalardan bunaldık" ve "Artık sıcaklıklar gelmesin!" tarzında yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN