Adana'da erkek şiddeti! Sevgilisi tarafından bıçaklanan kadın yaşam savaşı veriyor

Adana'da erkek şiddeti! Sevgilisi tarafından bıçaklanan kadın yaşam savaşı veriyor

Kadına yönelik sistematik şiddetin günden güne büyüdüğü Türkiye'de, son olarak Adana'da bir kadın, erkek arkadaşı tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan şiddet faili, suç aletiyle yakalanarak gözaltına alındı.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi Güney Kıyıboyu Caddesi'nde Hasret Ö. (42) isimli kadın ile erkek arkadaşı K.Ö. (51) arasında iddiaya göre tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine K.Ö. Hasret Ö'yü bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Hasret Ö. 112 Acil Sağlık ekiplerince önce özel bir hastaneye ardından Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

1-009.jpg

8 AYRI SUÇ KAYDI TESPİT EDİLDİ

Görgü tanıklarının ifadesine başvuran ekipler, K.Ö'nün, Hasret Ö'yü el ele yürüdükleri sırada çıkan tartışma sonucu bıçakla yaraladığını belirledi.

Mahallenin ara sokaklarında arama yapan ekipler, K.Ö'yü suç aletiyle yakaladı.

Gözaltına alınan ve 8 ayrı suç kaydı olduğu tespit edilen şüpheli polis merkezine götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN