Adana'da kadın cinayeti: Evli olduğu Ayşe Cebeci'yi katletti

Adana'da kadın cinayeti: Evli olduğu Ayşe Cebeci'yi katletti

Adana'da, 65 yaşındaki Ayşe Cebeci evli olduğu İbrahim Cebeci tarafından baltayla katledildi. Polis ekipleri cinayeti muhtara bildiren Cebeciyi gözaltına aldı.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı PTT Evleri Yeşil Bulvar üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, emekli Türkçe öğretmeni İbrahim Cebeci (70), 65 yaşındaki eşi Ayşe Cebeci'yi sabah saatlerde balta ile katletti. Ardından Cebeci mahalle muhtarına giderek eşini öldürdüğünü söyledi. Muhtarın ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ftr.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri muhtarın yanında bulunan Cebeciyi gözaltına aldı. Evde yapılan incelemelerinin ardından katledilen Ayşe Cebeci'nin cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

89.jpg

“3 YIL ÖNCE PENCEREDEN RASTGELE ATEŞ ETMİŞTİ”

İbrahim Cebeci bundan 3 yıl önce de silahla olay rastgele ateş açmış polisi alarma geçirmişti. Cebeci özel harekatın eve baskını ile etkisiz hale getirilmişti. O dönem Cebeci’nin eşi yaptığı açıklamada eşinin psikolojik sorunları olduğunu ilaç kullanmadığı zaman bu hale geldiğini söylemişti. İbrahim Cebeci, bayramlardaki ilginç dansı ve ağaca maymun gibi asılmasıyla gündeme gelmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN