AHBAP tartışmalarına Bahçeli de katıldı! MHP lideri Haluk Levent'i hedef aldı: "Akbaba gibi kanat çırpan bu sahtekarların..."

AHBAP tartışmalarına Bahçeli de katıldı! MHP lideri Haluk Levent'i hedef aldı: "Akbaba gibi kanat çırpan bu sahtekarların..."

Kahramanmaraş'taki depremin yaralarını sarmak için mücadele ederek bölgedeki depremzedeler için 1 milyar liradan fazla yardım toplayan Haluk Levent, bu yardımlarına rağmen MHP'li Birgol Gür, AK Partili Berk Can Doğan, iktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Turgay Güler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından bu kez de MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından hedef alındı. 'AHBAP' tartışmalarına katılan Bahçeli, ünlü şarkıcıya sert sözlerle yüklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunarak Kahramanmaraş'taki depremin hemen ardından bölgeye giderek depremzedelere yardımda bulunan AHBAP Derneği'nin kurucu başkanı Haluk Levent ile son dönemde Youtube'da yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'u hedef aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Nakdi yardımların AFAD üzerinden yapılması istismarları ve tereddütleri ortadan kaldıracak bir yöntemdir" açıklamasının ardından 'AHBAP' tartışmalarına katılan MHP lideri, ünlü şarkıcıya sert sözlerle yüklendi.

Kahramanmaraş'taki yıkımın boyutu ortaya çıkar çıkmaz sosyal medyadaki çağrılarıyla devreye giren AHBAP Derneği kurucusu, ünlü sanatçı Haluk Levent geçtiğimiz günlerde MHP'li Birol Gür tarafından hedef alınmıştı.

Gür, ünlü şarkıcıya “Lütfen yardımlarınızı AFAD üzerinden yapınız. AHBAP çavuş ilişkileriyle UĞUR’suz ellere yapılan yardımların ne kadarı depremzedelere ulaşıyor endişelerimiz var.” sözleriyle yüklenmişti.

"HALUK LEVENT KARŞILIKSIZ ÇEK NEDENİYLE TUTUKLANDI"

Gür'ün ardından ise AK Parti YK üyesi Berk Can Doğan, ilk günden bu yana depremzedeler için seferberlik ilan eden Haluk Levent'i hedef alarak "Haluk Levent, 1997'de, on yıl öncesine ait 3 milyon liralık karşılıksız çek nedeniyle tutuklandı. Sanatçı, Adana E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Oradan da Metris Cezaevi'ne nakledildi. Levent tam 9 ay 15 gün hapis yattı. Kime para aktardığınızdan emin olun derim. Arkadaşlar bu bilgiyi ben vermiyorum veya ben uydurmuyorum kendisinin wikipediasında yazıyor. Anlarsınız ya, sadece söyledim." açıklamasında bulunmuştu.

fom6ifdx0aatbnq.jpg

TURGAY GÜLER: HALUK LEVENT'E 1 MİLYAR LİRA TESLİM EDEMEZSİN

Gür ve Doğan'ın ardından ise iktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Turgay Güler, Ülke TV'deki canlı yayında Haluk Levent'e "Haluk Levent'e 1 milyar lira teslim edemezsin. Çünkü yönetemez" sözleriyle yüklenmişti.

ERDOĞAN'IN ARDINDAN BAHÇELİ DE 'AHBAP' TARTIŞMALARINA KATILDI

Son olarak ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'AHBAP' tartışmalarına katılarak "Nakdi yardımların AFAD üzerinden yapılması istismarları ve tereddütleri ortadan kaldıracak bir yöntemdir" sözleriyle AHBAP'ı hedef almıştı.

"BU SAHTEKARLAR ARTIK TV'LERDE YER ALMAMALI"

MHP'li Gür, AK Partili Doğan, iktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Turgay Güler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından bu kez de MHP lideri Devlet Bahçeli Haluk Levent'i ve AHBAP'I hedef aldı.

Bahçeli, depremzedeler için 1 milyar liradan fazla yardım toplayan Haluk Levent'e sert sözlerle yüklenerek "AHBAP'çılar ve BABALA'cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların TV'lerde artık yer alamaması gerekir" dedi.

HALUK LEVENT'TEN BAHÇELİ'YE YANIT

Haluk Levent ise Bahçeli'nin sözlerine şu şekilde karşılık verdi:

"Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz. Bilgi eksikliği gitmiş olabilir diye dün sabah ben ve Ahbap ekibim yapacağımız çalışmalarla ilgili başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere siyasi parti liderlerinden randevu almaya başlamıştık. Randevu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Herkese yapacağımız çalışmaları anlatacağız"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN