AHBAP’ı çifte denetçi inceleyecek

AHBAP’ı çifte denetçi inceleyecek

Kahramanmaraş depremleri sonrasında yürüttüğü etkin yardım çalışmalarıyla gündemde olan AHBAP derneği, kendisini bağımsız denetçilere inceletecek.

Kahramanmaraş depremleri sonrasında gerek sahada gerekse de sosyal medya üzerinden aktif bir yardım kampanyası yürüten şarkıcı Haluk Levent’in kurduğu AHBAP derneği, tartışmaların ortasına çekilmek isteniyor.

AHBAP derneği kurucusu Haluk Levent son günlerde iktidara yakın isimler ve sosyal medyada troller tarafından hedef alındı. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Levent, Ahbap Derneği olarak 2 bağımsız denetçi firma ile sözleşme imzalandığını ve yapılacak tüm satın almaları baştan sona denetlenmesini istediğini bildirdi.

Deprem sonrası süreçte depremzedeler için milyonlarca lira yardım toplayan dernek, topladığı büyük meblağ ile dikkat çekiyordu. Sosyal medya hesabından toplanan bağışların afet bölgesinde nasıl değerlendirileceğini açıklayan dernek başkanı Levent, son yaptığı Twitter paylaşımında satın alımların denetlenmesi amacıyla 2 bağımsız firmayla sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Levent, paylaşımında, “Biri uluslararası bağımsız denetim firması biri yerli denetim firması olmak üzere 2 bağımsız denetçi firma ile sözleşme imzalıyoruz. Bütün satın almaları başından sonuna kadar denetlemelerini istedim. Firma isimlerini Salı günü açıklayacağım. Bilginize...” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN