Ahmet Davutoğlu'ndan, MÜSİAD ziyareti

Ahmet Davutoğlu'ndan, MÜSİAD ziyareti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti.

Güncel ekonomik gelişmeler üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirten Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, MÜSİAD’ın yeni yönetim kuruluna da başarı dileklerini iletti.

adamlari.jpg

Misafirperverliklerinden ötürü MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı başta olmak üzere tüm yöneticilere de teşekkür eden Davutoğlu, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesaplarından da paylaşım yaptı.

fotooo.jpg

Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

MÜSİAD'ı ziyaret ettik, güncel ekonomik gelişmeler üzerine faydalı bir sohbet yaptık. Yeni Yönetim Kuruluna görevlerinde başarılar diledik. Bizleri büyük misafirperverlikle ağırlayan başta MÜSİAD Başkanı Sn. Mahmut Asmalı olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür ediyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN