Aile Bakanlığı kadınlar için kesenin ağzını açtı! E-Devlet'ten başvuru yapanlara karşılıksız 4000 TL nakit ödenecek

Aile Bakanlığı kadınlar için kesenin ağzını açtı! E-Devlet'ten başvuru yapanlara karşılıksız 4000 TL nakit ödenecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından alınan karar ile kadın vatandaşların yüzü güldü. Kadınlara yönelik destek ödemelerine dair detaylar paylaşıldı. Kadınların gündeminde yer alan destek ödemesine dair başvuru süreci ve şartlar araştırılıyor. Peki başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar...

DESTEK ÖDEMESİNDE BİR YENİSİ

Son yıllarda yükselen enflasyon ve ekonomik sıkıntıların eşliğinde vatandaşlara destek ödemeleri yapılıyor. Ülkemizde gençler ve kadınlar için sık sık duyurulan kampanyaların dikkat çektiği görülüyor. Bu süreç içerisinde sosyal destek ödemelerinin hedefinde bu kez kadın vatandaşlarımız yer aldı.

Sosyal destek ödemesi kapsamında kadın vatandaşlara karşılıksız nakit desteği sağlanacak. Kadın vatandaşlarımıza destek ödemesi kapsamında 4 bin TL tutarında ödeme yapılacak. Başlatılan destek ödemesiyle birlikte başvuru sürecini araştıran kadın vatandaşlar destek ödemesinden faydalanıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sunulan destek ödemelerine dair çalışmaların sürdüğü zamanlarda hükümet tarafından destek veriliyor. Bakanlık tarafından ihtiyaç sahibi hanelere ve dar gelirli hanelerin yanı sıra çocuklara ve kadınlara kadar birçok destek ödemesinde bulunduğu biliniyor.

0x0-1655370266578.jpg

KADINLARA 4.000 TL DESTEK ÖDEMESİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yeni destek ödemesiyle birlikte kadınlara ödemeler yapılıyor. Son yıllarda artan geçim sıkıntısı ile birlikte ön planda yer alan destek ödemeleri bu kez kadın vatandaşlarımız için geldi.

Mayıs ayı ödemeleri geçtiğimiz günlerde hesaplara yatırılırken gözler haziran için belirtilen ödemelere dikildi. Destek kapsamında kadın vatandaşlara 4.000 TL tutarında ödemeler yapılıyor. Başvuru işlemleri ise e-Devlet sistemi üzerinden yapılıyor.

s-08877fc46accd8b74c7bd3bf7cde7207b556ec72.webp

ÖDEME PTT ÜZERİNDEN ALINACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sunulan destek ödemelerine başvurular devam ediyor. Başvurunuzun onaylanması halinde kadın vatandaşlara 4.000 TL tutarında destek ödemesi veriliyor. Destek ödemesini almak için kadınlar PTT şubelerine gitmesi gerekir. PTT şubelerinde T.C kimlik numaraları ya da PTT kartı ile destek ödemesinden yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN