Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından müjde! Ramazan'da sofralar boş kalmayacak! Gıda kolileri yola çıktı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından müjde! Ramazan'da sofralar boş kalmayacak! Gıda kolileri yola çıktı

11 ayın sultanı Ramazan bereketi ile birlikte geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı gıda kolisi dağıtımı yapılacağını duyurdu. Yıl boyunca gerçekleştirilen gıda kolisi desteği kapsamında Ramazan ayında da dağıtımı yapılacağı belirtildi. İşte bakanlık yardım kolisi detayları…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı gıda kolisi yardımlarının Ramazan ayında da devam edeceğini duyurdu. Her ay gerçekleştirilen yardım kolileri Ramazan ayında da evleri şenlendirecek. Vatandaşlar yardım kolileri hakkındaki detayları merak ediyor. İşte bakanlık yardım kolisi detayları…

BAKANLIK GIDA KOLİSİ DAĞITIYOR

Yıl boyunca yapılan gıda kolisi desteği Ramazan ayında da devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde yapılan yardımlar hakkındaki araştırmalar devam ederken biz de detayları sizlerle paylaşıyoruz.

gida-yardimi-basvuru.jpg
Belediye, Vakıf, Dernek veya diğer kurumlar tarafından gerçekleştirilen erzak yardımları vatandaşların evini şenlendiriyor. Erzak yardımı için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar e-devlet sistemi üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na talebini iletmesi gerekiyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Gıda kolisi için yardım yapacak vatandaşların öncelikle TC kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile birlikte e-devlet sistemine giriş yapması gerekiyor. Daha sonra "Sosyal Yardım Başvuruları" ekranına geçiş yaparak başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Başvuruda bulunacak vatandaşlar diğer bir yöntem olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine bağlı bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na da gıda kolisi talebinde bulunabilir.

gida-kolisi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN