AK Parti itiraz etmişti: Gaziosmanpaşa'da oylar yeniden sayılıyor

AK Parti'nin itiraz başvurusunun kabulünün ardından Gaziosmanpaşa İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda oyların yeniden sayımı saat 11.00'de başladı.

Türkiye 31 Mart'ta sandık başına giderek 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçti. Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde, CHP'nin adayı Hakan Bahçetepe oyların yüzde 40,45'ini, AK Parti'nin adayı Hasan Tahsin Usta ise oyların yüzde 40,12'sini aldı.

AK PARTİ İTİRAZ ETTİ

Sandık kurulu tutanakları ve kararlarına karşı itiraz süresi dün saat 15.00'te son buldu. AK Parti dün Beykoz ve Gaziosmanpaşa'da; CHP ise Arnavutköy, Bahçelievler, Fatih, Pendik, Ümraniye ve Zeytinburnu'nda itiraz başvurusunda bulundu.

8991573.jpg

YENİDEN OY SAYIMI BAŞLADI

AK Parti'nin itiraz üzerine Gaziosmanpaşa'da İl Seçim Kurulu Başkanlığı oyların yeniden sayımına karar verdi. AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden 50'şer görevli ile İl Seçim Kurulu görevlileri huzurunda, oyların yeniden sayımı saat 11.00 itibarıyla başladı.

8991574.jpg

Sonuçları takip etmek isteyen vatandaşlar oyların tutulduğu ve sayım işlemlerinin yapıldığı, Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi önünde beklemeye başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN