AK Partili Külünk Bakan Ersoy'un eşini hedef aldı: CHP'li eşi gibi

AK Partili Külünk Bakan Ersoy'un eşini hedef aldı: CHP'li eşi gibi

AK Partili Külünk, 76. Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne değer görülen Merve Dizdar'ı tebrik eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'u hedef aldı. Külünk'ün, Pervin Ersoy için kullandığı "Galiba CHP'li bir vekilin eşi gibi." ifadesi dikkat çekti.

Oyuncu Merve Dizdar, "Kuru Otlar Üstüne" filmindeki performansıyla 76’ncı Cannes Film Festivali’nde "En iyi kadın oyuncu" ödülünü alarak ülkeyi gururlandırdı. AK Partililer, Dizdar'ın ödül konuşmasında "baskılara boyun eğmeyip mücadele edenlere" adadığını söylemesinden rahatsız oldu ve eleştirdi.

Pervin Ersoy, Instagram hesabındaki paylaşımında Dizdar ve film ekibinin fotoğrafının üzerine, "Büyük alkışlar sana sevgili Merve Dizdar" yazmıştı.

AK Partili Külünk, Ersoy'un paylaşımını Twitter hesabından, "Galiba CHP'li bir vekilin eşi gibi. Ülkemizi bütün dünya önünde aşağılayan birine sosyal medyadan destek vermesi kabul edilemez" sözleriyle eleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN