AK Partili meclis üyesi silahlı saldırı sonucu yaralandı

AK Partili meclis üyesi silahlı saldırı sonucu yaralandı

Kocaeli Kartepe Belediyesi'nin AK Partili meclis üyesi silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırıda her iki ayağından yaralanan meclis üyesi Recep Ubay, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Kartepe Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Recep Ubay, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

T24'teki habere göre, olay sabah saatlerinde Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Arslanbey Mahallesi'nde meydana geldi. Arslanbey Mahallesi'nde esnaflık yapan Kartepe Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Recep Ubay, iş yerinde silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Her iki ayağına birer kurşun isabet eden Ubay, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve ameliyata alındı. Saldırıyı gerçekleştiren İ.Ö’nün, Ubay’ın eski bir husumetlisi olduğu ve saldırıdan sonra emniyete teslim olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN