Akaryakıta depoları doldurtacak indirim! Hem benzine hem de motorine dev indirim... Depoyu fullemek için o tarihi bekleyin

Akaryakıta depoları doldurtacak indirim! Hem benzine hem de motorine dev indirim... Depoyu fullemek için o tarihi bekleyin

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem Türkiye'yi yasa boğdu. Yardım tırları deprem bölgesine akın ederken benzin ve motorinde indirim yaşanması bekleniyor. Salı gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 1.36, motorinde ise 1.15 lira indirim yapılacak.

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ve döviz kurundaki hareketlilik nedeniyle akaryakıt fiyatlarında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Brent petrol fiyatları Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle dalgalı seyrini sürdürüyor. Araç sahipleri tarafından yakından takip edilen akaryakıt fiyatlarında sıcak bir gelişme yaşandı.

Salı gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 1.36, motorinde ise 1.15 lira indirim yapılacak. Benzin ve motorindeki indirim salı gecesi hayata geçeceği için vatandaşlar salı gecesi benzin ve motorindeki indirimlerden faydalanabilecek.

Salı gece yarısından itibaren benzine 1.36 motorine 1.15 lira indirim bekleniyor. Benzin İstanbul'da 19.77, Ankara'da 20.02, İzmir'de 19.93 liraya düşecek. Motorin ise İstanbul'da 19.97, Ankara'da ise 20.32, İzmir'de 20.36 liradan satılacak.

BENZİN VE MOTORİN GÜNCEL FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası güncel akaryakıt fiyatları şu şekildedir:

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 21,06 TL

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21,47 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11,64 TL

İstanbul Avrupa Yakası güncel akaryakıt fiyatları şu şekildedir:

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 21.09 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21,47 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 11.90 TL

Ankara güncel akaryakıt fiyatları şu şekildedir:

Benzin fiyatı: 21.31 TL

Motorin fiyatı: 21,75 TL

LPG fiyatı: 11,90 TL

İzmir güncel akaryakıt fiyatları şu şekildedir:

Benzin fiyatı: 21.25 TL

Motorin fiyatı: 21,82 TL

LPG fiyatı: 11,65 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN