AKOM uyardı: İstanbul’a hafta sonu yağmur geliyor

AKOM uyardı: İstanbul’a hafta sonu yağmur geliyor

AKOM’un yayımladığı son hava tahmin raporuna göre İstanbul’da hafta sonu genel olarak çok bulutlu bir gökyüzü etkili olacak. Cumartesi günü yağış beklenmezken, pazar günü kent genelinde aralıklı sağanak geçişleri görüleceği öngörülüyor.

İstanbul’da hafta sonu planı yapacaklar için hava tahmini netleşti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi'nin (AKOM), verilerine göre kentte cumartesi çok bulutlu bir hava beklenirken, pazar günü aralıklı yağış etkili olacak. Rüzgârın zaman zaman kuvvetli esmesi ve sıcaklıklarda dalgalanma yaşanması öngörülüyor.

Açıklamada, "Sistemdeki cephe geçişleri esnasında sıcaklıklarda günden güne 8-10 derecelere varan dalgalanmaların yaşanacağı, bir gün bahar havası yaşanırken ertesi gün kış koşullarının etkili olacağı öngörülüyor" denildi.

AKOM'un haftalık hava tahmin raporu şu şekilde:

21 Şubat Cumartesi: Parçalı ve çok bulutlu

22 Şubat Pazar: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

23 Şubat Pazartesi: Parçalı ve çok bulutlu

24 Şubat Salı: Parçalı ve çok bulutlu, akşam yağmurlu

25 Şubat Çarşamba: Parçalı ve çok bulutlu, sabah yağmurlu

26 Şubat Perşembe: Az bulutlu, açık

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN