Akşener acı haberi böyle duyurdu: Yüreğime kor gibi düştü

Akşener acı haberi böyle duyurdu: Yüreğime kor gibi düştü

İYİ Parti lideri Akşener, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Hatay'da da büyük yıkıma neden olan depremde Antakya Kadın Politikaları Başkanı Özge Alkan'ın eşi ve 12 günlük bebeğiyle enkaz altında kalarak hayatını kaybettiğini duyurdu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından acı haberler gelmeye devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antakya Kadın Politikaları Başkanı Özge Alkan'ın bebeğiyle enkaz altında kalarak hayatını kaybettiğini duyurdu.

Akşener Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli dava arkadaşım, Antakya Kadın Politikaları Başkanımız Özge Alkan'ın, eşi ve 12 günlük bebeğiyle enkaz altında vefat ettiği haberi, yüreğime kor gibi düştü... Rabbim ailelerine ve sevdiklerine sabırlar versin. Ruhları şad, mekânları cennet olsun..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN