Akşener 'Ev ev dolaşıp Kılıçdaroğlu'na oy toplayacağım' demişti: 'Babamı ikna et' diyen genç kızın evine gitti

Akşener 'Ev ev dolaşıp Kılıçdaroğlu'na oy toplayacağım' demişti: 'Babamı ikna et' diyen genç kızın evine gitti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine mail atarak, ikinci turda oyunu Kemal Kılıçdaroğlu’na vermesi için evlerine gelip babasını ikna etmesini isteyen genç kızın evine konuk oldu. Akşener ziyaret sonrası, “Kalktım, geldim babadan da söz aldım. Gençlerimizin tükenmeyen azmiyle bu düzeni hep birlikte değiştireceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla miting yapmayacağını gerekirse ev ev dolaşıp kapı zili çalacağını söyleyen Akşener, gençlerle yaptığı buluşmalara ve evlere yaptığı ziyaretlere devam ediyor.

Son olarak kendisine mail atarak eve davet eden ve babasını, ikinci turda Kılıçdaroğlu’na oy vermesi için ikna etmesini isteyen genç bir kızın evine giden Akşener o anlara yönelik paylaşım yaptı.

'BABASINI İKNA ETMEM İÇİN MAİL ATMIŞ'

Akşener paylaşımında, “Cemre kızım mail atmış; ikinci turda oyunu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na vermesi için evlerine gelip babasını ikna etmemi istemiş. Ben de kalktım, geldim. Hakan kardeşimden de söz aldım. Gençlerimizin tükenmeyen azmiyle bu düzeni hep birlikte değiştireceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN