Akşener üçüncü seçim videosunda Erdoğan'a yer verdi: Samimiyetsiz tavrı sandıkta değiştireceğiz

Akşener üçüncü seçim videosunda Erdoğan'a yer verdi: Samimiyetsiz tavrı sandıkta değiştireceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından 2023 seçimleriyle ilgili videolu bir paylaşım yaptı. Videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da yer veren Akşener, ""Devletin dilini, adabını ve edebini zedelemeye çalışan bu samimiyetsiz tavrı; milletimizle birlikte, sandıkta değiştireceğiz. Çünkü devlete samimiyet yakışır" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Çünkü devlete samimiyet yakışır!" diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da olduğu üçüncü seçim videosu yayınladı. Videoda Erdoğan'ın otobüste çay fırlattığı anlar yer aldı.

Akşener, seçimler için partisinin başlattığı ve “Adalet, Ciddiyet, Samimiyet, Merhamet, Cesaret, Millet, Başbakan” vurgularıyla işlenen lider iletişim kampanyasının üçüncü videosunda şu notu düştü:

"Devletin dilini, adabını ve edebini zedelemeye çalışan bu samimiyetsiz tavrı; milletimizle birlikte, sandıkta değiştireceğiz. Çünkü devlete samimiyet yakışır!"

ERDOĞAN'IN OTOBÜSTEN ÇAY FIRLATTIĞI ANLAR YER ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çocuğun kafasına vurduğu, elindeki oyuncak kutusuyla korumasına çarptığı ve otobüsten çay fırlattığı anlarla başlayan videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylediği, "Ya bunlar öğrenci mi? Bunlar üniversitelerin içerisine sızmış teröristlerdir", "Bunlar gazeteci falan değil", ”Bunlar ateist, bunlar terörist, bunlar çürük, bunlar sürtük…” sözleri yer aldı.

Video; temel gıdaya ulaşımda yaşanan krizler üzerine “Patates, soğan, domates, sivri biber. Hepsini verdik. Bizden bir şey beklemeyin” sözleriyle vatandaşa seslenen Erdoğan'a yanıt veren Akşener'in; "Patates, soğan; güle güle Erdoğan. Derin bir nefes alarak, huzura kavuşacağımız günlere çok az kaldı" sözleri ile son buldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN