Akşener'den Adıyaman paylaşımı: Hep birlikte iyileşeceğiz

İYİ Parti lideri Akşener sosyal medya hesabından Kahramanmaraş depreminde büyük hasar alan ve ardından da sel felaketinden etkilenen Adıyaman'dan görüntüler paylaştı. Akşener paylaşımına "Adıyaman'dan yükselen feryadın sesi, derdin çaresi ve yaraların merhemi biz olacağız. 15 Mayıs sabahı doğan güneşle, hep birlikte iyileşeceğiz" notunu düştü.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremden etkilenen illerden olan Adıyaman'ı depremin ardından sel felaketi de vurmuştu. İYİ Parti lideri Meral Akşener sosyal medya hesabı Twitter'dan Adıyaman'daki yıkım ve tahribat görüntülerinin yer aldığı video yayınladı.

"HELAL ETSEM YAVRULARIM ETMEZ"

"Adıyaman'dan yükselen feryadın sesi, derdin çaresi ve yaraların merhemi biz olacağız! 15 Mayıs sabahı doğan güneşle, hep birlikte iyileşeceğiz!" notuyla paylaşılan videoda vatandaşların şu ifadelerine yer verildi:

"Bu benim kendi feryadım. İki çocuk babasıyım. Eşyalarımız hep ıslandı. Onlarla birlikte hep beraber perişan duruma düşmüşüz. Bizim gibi binlerce insan bu mahalle aralarında hep aynı sorunu yaşıyoruz. 3 gün boyunca nefes alıp veremeyen enkaz altında yardım bekleyen evlatlarım ne der? Şimdi helalleşmek istiyor. Helal etsem yavrularım etmez. "

"GEREKENİ YAPACAĞIZ"

Akşener'in videodaki ifadeleri ise şöyle:

"Adıyaman'da bu sesi duyurmamı istediler. Bir an evvel normal hayata geçebilecek sistemin kurulması lazım. Bu eksikliklerin tamamlanması için gerekeni yapacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN