Akşener'den Erdoğan'ın 'yanındakileri gözden geçir' sözlerine fotoğraflı yanıt

Akşener'den Erdoğan'ın 'yanındakileri gözden geçir' sözlerine fotoğraflı yanıt

İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Cumhur İttifakı'nın attığı adımı nasıl kumarla özdeş hale getirmek istersin. Sayın Akşener'in kendisini ve yanındakileri gözden geçirmesinde fayda var.” sözlerine kurmaylarıyla yer aldığı fotoğrafla yanıt verdi: Gördüğün gibi yanımdakiler fevkalade sağlam, liyakat tavan. Ya senin yanındakiler nasıl?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta İYİ Parti’ye çağrıda bulunarak, "Temenni ederim ki konumunu gözden geçirir" demiş, bu sözlere saatler içerisinde yanıt veren İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Milletimizin geleceğinin heba edildiği ortaya sürüldüğü kumar masasında, hiç olmadık bundan sonra da olmayız” ifadelerini kullanmıştı.

Akşener’in bu sözleri Katar dönüşü gazeteciler tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hatırlatıldı. Akşener’in sözlerine tepki gösteren Erdoğan, “Cumhur İttifakı’nın attığı bu adımı nasıl bir kumar oyunuyla özdeş hale getirmek istersin? Bu olacak iş mi? Onun için Sayın Akşener’in kendisini ve yanındakileri bir gözden geçirmesinde fayda var” dedi.

“YANIMDAKİLER FEVKALADE SAĞLAM, YA SENİN YANINDAKİLER?"

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine resmi Twitter hesabından yanıt verdi. Parti kurmaylarıyla bir masanın etrafında fotoğrafını paylaşan Akşener, “Sayın Erdoğan tavsiyeni dikkate aldım, yanımdakilere şöyle bir baktım… Gördüğün gibi yanımdakiler fevkalade sağlam, liyakat tavan. Ya senin yanındakiler nasıl?” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN