Akşener'den Sinan Ateş'in ailesine ziyaret

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş'i dünkü grup toplantısında, "Böyle alçak bir suikasta sessiz kalamam, Sinan Ateş’in katilleri nerede diye sormaya devam edeceğim" sözleriyle anan İYİ Parti lideri Akşener, eski Ülkü Ocakları Başkanı Ateş'in Bursa'daki ailesini ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin grup toplantısında "Böyle alçak bir suikasta sessiz kalamam, Sinan Ateş’in katilleri nerede diye sormaya devam edeceğim" demişti.

Akşener, bugün Ankara’da suikast sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in Bursa’daki aile evini ziyaret etti.

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

Akşener, Ateş’in annesi ve babasına başsağlığı dileklerini iletirken, faillerin yakalanması ve hukuk önünde cezalandırılmaları için konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Akşener, ziyaret sonrası kendisini görmeye gelen vatandaşlara “Takipçisi olacağım” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN