Akşener'den suç duyurusuna tepki: Tekrar tehdit ediyorum

Akşener'den suç duyurusuna tepki: Tekrar tehdit ediyorum

Eskişehir'de bir müezzin tarafından saldırıya uğrayan İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş'ı ziyaretinde müezzine tepki gösteren İYİ Parti lideri Akşener'e, Mil-Diyanet Sen suç duyurusunda bulunmuştu. Akşener, "Kereste gibi bir erkeği tehdit etmişim. Güzel. Şimdi tekrar tehdit ediyorum. Bakalım ne yapacaklar" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Eskişehir'de bir müezzin tarafından saldırıya uğrayan İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş'ı ziyaret etmişti. Müezzinlerin örnek insan olması gerektiğini belirten Akşener, "Şimdi benim vergimden ona giden beş kuruş vardıysa haram zıkkım olsun inşallah. Ben buradayım. Yiyorsa gelsin. Yani cesareti varsa, yüreği yetiyorsa, yüreği yiyorsa gelsin bir konuşalım." demişti. Akşener'in açıklamalarının ardından Mil-Diyanet Sen, Akşener hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Suç duyurusuna ilişkin konuşan Akşener “Kereste gibi bir erkeği tehdit etmişim. Güzel. Şimdi tekrar tehdit ediyorum. Bakalım ne yapacaklar” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN