Ali Koç kulüp rekorunu onun için kırıyor! 16 milyon euroluk yıldız Koç'un özel uçağıyla geliyor

Ali Koç kulüp rekorunu onun için kırıyor! 16 milyon euroluk yıldız Koç'un özel uçağıyla geliyor

Fenerbahçe'nin transfer sezonunda yaptığı flaş hamlelerin ardından gözleri, 6 numara için yeni bir yıldıza çevirdiği iddia ediliyor. Portekiz’in Braga takımında forma giyen Libyalı orta saha Al Musrati, sarı-lacivertlilere rekor bir bedelle katılabilir...

Ankaragücü’nü 1-0’la geçen Fenerbahçe, tarihinde ilk kez 11 resmi maçlık bir galibiyet serisi yakaladı. Bu önemli zaferin golünü atan isim, ikinci yarıda sahneye çıkan Bright Osayi-Samuel oldu.

TEKNİK DİREKTÖR İSMAİL KARTAL'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Milli aranın hemen ardından transfer çalışmalarını yoğunlaştıran Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, "6 numara transferi için çalışmalarımız sürüyor. Zannediyorum ki iyi bir şey olacak." ifadelerini kullandı.

2-007.jpg

AL MUSRATİ TRANSFERİNDE SON DURUM

Fenerbahçe'nin yeni hedefi olan ve Braga'da top koşturan Al Musrati içn pazarlıkların sürdüğü belirtiliyor. Ancak Braga'nın, Şampiyonlar Ligi'nde de yer alacak olması nedeniyle oyuncusunu bırakmaya sıcak bakmadığı iddialar arasında.

REKOR TEKLİF GELİYOR

Sarı-Lacivertli ekibin, Al Musrati için bonuslarla birlikte 15 milyon euroya kadar çıkabileceği konuşuluyor. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Al Musrati, kulüp tarihinin en pahalı transferlerinden biri olacak. Oyuncunun Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ve transferi olumlu gördüğü iddia ediliyor.

Transfer döneminin sonlarına yaklaşırken Fenerbahçe'nin bu büyük hamlesi, takımın yeni sezondaki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. Önümüzdeki günler, bu rekor transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini gösterecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN