Altın kahini Hatice Kolçak ‘Bu rakama dikkat’ deyip duyurdu! Sonrası tam bir keşmekeş

Altın kahini Hatice Kolçak ‘Bu rakama dikkat’ deyip duyurdu! Sonrası tam bir keşmekeş

YouTube platformu üzerinde Kripto Para, Altın ve Dolar piyasaları ile ilgili derinlemesine analizler yayınlayan Uzman isim Hatice Kolçak, Merkez Bankası'nın faizle ilgili aldığı karar sonrası beklentilerini paylaştı. Son açıklamalarında, "Benzinli altın devri yaklaşıyor" ifadesine yer verirken, gram altınla ilgili yaklaşan bilgilere dair dikkat çeken rakamlar sundu...

Merkez Bankası'nın yaptığı 750 baz puanlık artışın akabinde, piyasa dalgalanmalarında borsa, kripto para, altın ve dolar kuru hızlıca düşüş yaşadı. Jackson Hole toplantısının hemen ardından FED Başkanı Powell'ın yaptığı değerlendirmelerle, değerli metallerde ve döviz kurunda tırmanış tekrardan ivme kazandı. Tüm bu hareketliliklerin ortasında, uzman görüşleri "Altın almayı düşünenler benzin fiyatlarına odaklansın" ifadesiyle yeni bir dönemin kapısını aralıyor.

HATİCE KOLÇAK: "BENZİNLİ ALTIN ZAMANINA HAZIRLANIN!"

Kripto Para, Altın ve Dolar Piyasalarındaki deneyimli isim Hatice Kolçak, son videosunda “Benzinli altın dönemi başlayacak” uyarısında bulunan ve “Bu rakama dikkat” diyen Hatice Kolçak gram altını bekleyen yeni verilerini paylaştı. Yatırımcıların gelecekte ne gibi sürprizlerle karşılaşabileceği mrak konusu olurken, gram altın ve dolar kurlarındaki güncel fiyatlar da büyük ilgi görmekte.

2-011.jpg

HATİCE KOLÇAK: "GEÇİCİ BİR YANSIMA"

Küresel piyasalarda İngiltere, Amerika ve Japonya'nın içinde bulunduğu kriz dönemi sürüyor. Resesyon tehlikesinin gölgesinde, bu ülkelerin ihracat paylarında meydana gelen gerilemeler, döviz kurlarındaki dalgalanmayı tetikliyor. Uluslararası pyasaların sunduğu her yeni bilgi, kriz zamanlarında sığınılacak liman olarak görülen altını, yatırımcıya cazip kılmaya devam ediyor.

Tanınmış analist Hatice Kolçak, Merkez Bankası'nın açıklamaları doğrultusunda, "Bunu hiç beklemiyordum. Piyasa tahminlerinin üzerinde bir oran gördük. Bu, borsa ve dolar üzerinde etkili olacak, ancak kısa süreli bir reaksiyon olacağını öngörüyorum" dedi.

HATİCE KOLÇAK: "EYLÜL VE SONRASI…"

Uzman analistin, bu dönemi kısa vadeli bir süreç olarak değerlendirdiği görülmekte. Hatice Kolçak, bu ani düşüşle birlikte ortaya çıkan şok ve durgunluğun etkisiyle panikleyen yatırımcılara, "Bu geçici bir durum, ancak satış baskısı oluşabilir" ifadeleriyle seslendi. Son olarak, "Bu süreç, Eylül ve sonrası için bir hazırlık dönemi. Dolar ve altın yatırımcıları için son fırsatlar yaklaşıyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN