Ambulansla ticari araç çarpıştı: 2’si polis, 7 yaralı

Ambulansla ticari araç çarpıştı: 2’si polis, 7 yaralı

Elazığ’da psikiyatri hastası taşıyan ambulansla hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada ambulanstaki hasta, hastaya eşlik eden 2 polis, 3 sağlık çalışanı ve hafif ticari aracın sürücüsü M.S.D. yaralandı. M.S.D.’nin hayati tehlikesinin olduğu bildirildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Feci kaza, Elazığ- Diyarbakır karayolunda meydana geldi. Diyarbakır’dan Elazığ’a psikiyatri hastası götüren ve içerisinde 2 polis memuru ile 3 sağlık çalışanının olduğu ambulans ile M.S.D. yönetimindeki hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada ambulansta ve araç içerisinde bulunanlar yaralandı. İhbarla kaza yerine ekipler gönderildi.

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından, kentteki hastanelere kaldırıldı. M.S.D.’nin hayati tehlikesinin olduğu, diğer yaralıların da vücutlarında kırıklar bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN