Anamur Ülkü Ocakları Başkanı'nın aracı kundaklandı

30 Aralık 2022 günü eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından bu kez de Ülkü Ocaklarında bir kundaklama gelişmesi yaşandı. Mersin Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar'ın aracı evinin önünde park halindeyken kundaklandı. O anlar ise anbean çevrede bulunan vatandaşların kameralarına yansıdı.

Mersin Anamur Ülkü Ocakları Başkanı ve aynı zamanda Vakıfbank Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Satar’ın otomobili evinin önünde park halindeyken kundaklandı.

Sözcü'den Ali Ekber Şen'in haberine göre; olay önceki sabah 03.00 sıralarında Mersin’in Anamur ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde gelişti. Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar ait otomobil kimliği belirsiz kişi veya kişiler ateşe verilerek kundaklandı.

a72ab10a-7907-463f-a951-76a05dcecf77.jpgMehmet Satar

Satar’ın evinin önünde park halindeyken kundaklanan otomobil bir anda alevler içinde kaldı. Kullanılamaz hale gelen araç çevrede bulunanlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Araçta zaman zaman patlama yaşanması çevredeki vatandaşlar arasında korku yaşanmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülen araçta yapılan ilk incelemede kundaklanma bulgularına ulaşıldığı öğrenildi. Kundaklama olayı ile ilgili polisin inceleme ve araştırması ise çok yönlü sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN