Android TV kullananları kızdıracak haber! Sevilen uygulamanın fişi çekiliyor artık bu uygulamalar kullanılabilecek

Android TV kullananları kızdıracak haber! Sevilen uygulamanın fişi çekiliyor artık bu uygulamalar kullanılabilecek

Sevilen uygulamalar Android TV'den kalkıyor! Android TV kullananlara kötü haber... O uygulamalar artık Android TV'de yer almayacak! İşte yeni dönemde Android TV'lerde yer almayacak o uygulamalar...

Netflix, Youtube gibi uygulamaların yer aldığı Android TV hakkında yeni bir karar yayınlandı. Bu alınan kararla birlikte artık o sevilen uygulamalar Android TV'de yer almayacak.

O UYGULAMA ANDROİD TV'DEN KALDIRILDI

tr.jpg

Google, dijital dizi ve film kiralamaya yönelik hizmeti olan "Google Play Filmler ve TV" uygulamasını kapatma kararı aldı. Şirket, bu kararı Android TV kullanıcılarına duyurarak, 5 Ekim 2023 tarihinden itibaren uygulamanın kullanılamayacağını bildirdi.

Bu karar, Haziran ayında ilk kez duyurulmuştu ve Google, uygulamanın yerini "Google TV" hizmetiyle değiştireceğini açıklamıştı. Kullanıcılar, dizi ve filmlerini artık "Google TV" üzerinden izlemeye devam edebilecekler. Ayrıca kullanıcılar, kütüphanelerinde bulunan içerikleri Android TV'lerindeki "Mağaza" sekmesinde bulabilecekler. Bu sekme üzerinden film satın alma ve kiralama işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Ayrıca YouTube gibi platformlar aracılığıyla da film kiralama seçeneği bulunacak.

ARTIK DAHA BASİT OLACAK

android-tv.jpg

Google, kullanıcıları için bu geçiş sürecini daha sorunsuz hale getirerek, Google TV üzerinden dizi ve filmleri kiralamalarını sağlayarak karmaşayı önlemiş oldu. Özellikle Android TV kullanıcıları, aynı anda iki farklı uygulama arasında geçiş yapmak zorunda kalmayacaklar.

Play Filmler ve TV uygulaması, Google TV ve Chromecast gibi yeni akış cihazlarında zaten kaldırılmıştı. Ancak bazı eski cihazlarda hala bulunuyordu. Ayrıca Android akıllı telefonlarda da Play Filmler ve TV uygulaması yerine "Google TV" hizmeti kullanılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN