Ankara Büyükşehir Belediyesinden dev müjde! 15 yaştan 65 yaşa kadar herkesi ilgilendiriyor! 3 ay boyunca ücretsiz…

Ankara Büyükşehir Belediyesinden dev müjde! 15 yaştan 65 yaşa kadar herkesi ilgilendiriyor! 3 ay boyunca ücretsiz…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde yaptığı açıklamalar ile tüm Ankaralıların yüzünü güldürüyor.15 yaştan 65 yaşa kadar herkesi ilgilendiriyor. Salı, perşembe ve pazar günleri ücretsiz olacak. İşte tüm detaylar…

Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni çalışmaları imza atarken 15 yaştan 65 yaşa kadar herkesin 3 ay boyunca ücretsiz bir şekilde eğitim alacağını duyurdu. Salı, Perşembe ve Pazar günleri geçerli olacak eğitim çalışmaları için detaylar paylaşıldı. İşte tüm detaylar…

15 YAŞTAN 65 YAŞA KADAR…


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında 15 yaştan 65 yaşa kadar her vatandaşın yararlanabileceği eğitim kursları yapılacağı belirtildi. ‘Diksiyon ve Güzel Konuşma, Beden Dili ve Etkili İletişim’ Alanında yapılacak olan eğitimlerin Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de yapılacak duyuruldu.

buyuksehir-genc-akademi-kafe-sihhiye.jpg

3 AY BOYUNCA ÜCRETSİZ EĞİTİM


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında eğitimlerin 29 Ağustos 2023 tarihinde başladığı duyuruldu. Şimdilik kurslardan 102 Ankaralının yararlandığı ifade edilirken 3 ay boyunca devam edecek kurslar hakkındaki detaylarda paylaşıldığı. Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye İdarecisi Nil Nihal Duman, “Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de farkındalık eğitimlerimiz başladı. 3 ay boyunca eğitimlerimiz devam edecek. Sonrasında profesyonel gruplarımızla drama ve yönetim derslerimize geçiş yapacağız. 15 ile 65 yaş aralığındaki her yaştan vatandaşa ücretsiz olarak eğitimlerimizi vermeyi sürdüreceğiz” açıklamalarıyla tüm Ankaralıları sevindirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN