Ankara Üniversitesi'nden Davutoğlu söyleşisine engel: Dekanın 'uygun' dediği binada bir anda tadilat çıktı

Ankara Üniversitesi'nden Davutoğlu söyleşisine engel: Dekanın 'uygun' dediği binada bir anda tadilat çıktı

Ankara Üniversitesi'nde Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'nun gerçekleştireceği söyleşiye engel geldi. Üniversite yönetimi, önce vermiş olduğu onayı geri çekerek söyleşinin gerçekleştirileceği binanın uygun olmadığını iletip ardından başka binaların kullanımına da izin vermedi.

Ankara Üniversitesi Mülkiye Fikir ve Faaliyet Topluluğu, fakülte dekanı ile görüşerek, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı söyleşinin Avrupa Topluluğu Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde olması için sözlü olarak onay aldı. Ancak onayın ardından sekreterlik, söz konusu salonun tadilatta olacağını bildirdi.

FARKLI SALONA DA RET

halktv.com.tr'de yer alan göre, fakültenin farklı bir salonunda gerçekleştirilmesi için verilen dilekçeler ise 4 Aralık'ta gerçekleşecek bir programın hazırlıkları gerekçe gösterilerek Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'ndan ret cevabı aldı.

Daha önce birçok bakan ve bakan yardımcısının program yaptığı üniversitede, Davutoğlu'nun etkinliği, bahanelerle engellenmiş oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN