Ankara’da cemevi ile Alevi dernek ve vakıflarına saldırı hangi ilçelerde oldu?

Ankara’da cemevi ile Alevi dernek ve vakıflarına saldırı hangi ilçelerde oldu?

Cemevi saldırısı son gelişmeler | Ankara’da cemevi ile Alevi dernek ve vakıflarına saldırı gerçekleştirildi. Olaylar merakla takip ediliyor. Olayda zanlı, herhangi bir bağlantısının bulunmadığını ifade etti. Ankara cemevi saldırısı hangi ilçelerde yapıldı? İşte detaylar...

Ankara ilinde cemevi ile Alevi dernek ve vakıflarında saldırı meydana geldi. Olaylar merakla takip ediliyor. Olayın haberinin alınmasından itibaren sebepleri araştırılmaya başlandı. Olayın zanlısı herhangi bir yerle bağlantısının olmadığını ifade etti.

ankarada cemevi saldırısı

Cemevi saldırısı nasıl gerçekleşti?

Geçtiğimiz gün Ankara ilinde cemevi ve Alevi dernek ve vakıflarına birbirini takip eden saldırılar yapıldı. Saldırının ardından ise emniyet güçleri hemen harekete geçti. İstihbarat ve asayişin ortak çalışması ile araştırmalar başladı. Araştırmalar sonucunda ise zanlının kimliğine ulaşıldı.

Zanlının görüntüsüne ve kullandığı araca ilişkin olay yerinden görüntüler elde edildi. Aracıyla olay yerinden ayrılan zanlı Eskişehir istikametinde iken Ankara'dan 70 kilometre uzakta yakalandı. Zanlı Ahmet Ozan K. kaçmak isterken göz altına alındı.

Ankara ilinde cemevi saldırıları birçok ilçe de meydana geldi

Ankara ilinde eş zamanlı saldırılar meydana geldi. Bu saldırılar ise Ankara ilinin Çankaya ve Mamak ilçelerinde gerçekleştirildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN