Ankara'da toplu taşıma kullananlar dikkat! O tarihler açıklandı: Ücretsiz olacak

Ankara'da toplu taşıma kullananlar dikkat! O tarihler açıklandı: Ücretsiz olacak

Ankara'da yaşayıp toplu taşıma kullananalar dikkat! Ramazan Bayramına sayılı günler kala Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika duyurusu yapıldı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarının bayramda ücretli olup olmadığını araştırırken beklenen açıklama geldi. Merak edilen tarihler açıklandı. O tarihlerde ücretsiz olacak. Peki Ankara'da arefe günü otobüsler ücretsiz mi? Ankara'da otobüse binenler bu haberi sakın kaçırmayın!

Bayrama sayılı günler kaldı. Vatandaşlar bayramın yaklaşması ile birlikte 'Bayramda otobüsler ücretsiz mi olacak? Arefe günü otobüsler ücretsiz mi, ücretli mi?' sorusunu araştırıyor. Ankara'da toplu taşıma kullananlar dikkat! Merak edilen tarihler açıklandı. O zaman dilimlerinde ücretsiz olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi son dakika olarak duyurdu. İşte detaylar haberimizde...

ghhghghg-44.jpg

11 ayın sultanı Ramazan bitmek üzere. Bu yıl Ramazan Bayramı 21-23 Nisan tarihleri arasına denk gelmekte. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte toplu taşıma araçları gündem oldu. Peki, bu yıl otobüs, metro, ANKARAY ve teleferik ücretsiz mi?

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

Tüm Ankaralıların merak ettiği 'Bayram ve arefede toplu taşıma ücretsiz olacak mı?' sonunda yanıt buldu. Geçtiğimiz yıl vatandaşlar Ankara’da toplu taşıma hizmetinden ücretsiz olarak faydalandı. Ayrıca arife gününden itibaren mezarlıklar arasında ring seferleri düzenlendi. Bu nedenle 2023 Ramazan Bayramı’nda da aynı uygulamanın devam etmesi bekleniyor.

hjhjhjhj-34.jpg

AREFE GÜNÜ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Öte yandan arefe günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz olması beklenmiyor. Henüz bir resmi açıklama yapılmadı.

hghghgh-21.jpg

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN?

Ramazan Bayramı 21,22,23 Nisan tarihlerinde olmak üzere ve yarım gün arefe tatili ile beraber 3.5 gün tatil olmuş olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN