Ankara'da yaşayanlar dikkat! Hacettepe Üniversitesi o bölümde personel alımı yapacak! 13 Hazirana kadar…

Ankara'da yaşayanlar dikkat! Hacettepe Üniversitesi o bölümde personel alımı yapacak! 13 Hazirana kadar…

Hacettepe Üniversitesi personel alımı için düğmeye bastı. Kurum bünyesinde yapılacak personel alımları için başvuru şartları ve koşulları açıklandı. İşte Hacettepe Üniversitesi personel başvuru detayları…

Üniversiteler kapsamında gerçekleştirilen personel alımları dikkat çekerken son olarak açıklama Hacettepe Üniversitesi'nden geldi. Ankara'da yaşayan vatandaşlar kapsamında yapılacak olan alımlar için detaylarda tek tek açıklandı. Yayınlanan açıklama kapsamında sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak aktarıldı. Adayların yazılı ve sözlü sınava tabi tutulacağı belirtilirken detaylarda belli oldu. İşte Hacettepe Üniversitesi personel başvuru detayları…

BAŞVURU DETAYLARI AÇIKLANDI


Hacettepe Üniversitesi tarafından yayınlanan ilan doğrultusunda kurum bünyesinde eksik olan bilişim personeli alımı yapılacağı aktarıldı. İlan kapsamında adaylardan istenen şartlar merak edilirken sözlü ve yazılı sınav yapılacağını da altı çizildi. 657 sayılı devlet memurları kanuna göre yapılacak alımlar kapsamında adaylardan istenen bölüm şartı şu şekildedir:

yazilim-muhendisi.jpg

Adayların yüksekokulların bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden lisans programından mezun olması gerekmektedir.
Adayların belirtilen bölümlere denk olan ve denkliği kurul tarafından kabul edilmiş yurt dışındaki Yükseköğretim kurumlarından mezun olması gerekmektedir.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BAŞVURU ŞARTLARINI AÇIKLADI

Hacettepe Üniversitesi kapsamında yapılacak alımlar için adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

hacettepe-universitesi.jpg

  • Başvuruda bulunacak adayların en az 3 veya 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip olması,
  • Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olması,
  • Güncel programlama dillerinden en az ikisini bilmesi ve bildiğini belgelemesi,
  • Adayların yeni bilgi öğrenmeye açık olması,
  • Adayların yeniliklere ve yeni yaklaşımları açık olması,
  • Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilmesi,
  • Grup çalışmalarında uyum yakalayabilmesi,
  • Analitik düşünme becerisine sahip olması,
  • Erkek adayların askerlikle ilişiğinin bulunmaması ya da askerlik görevinin tamamlanmış olması,
  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmeliklerin kabul edilmiş olması,

Yukarıda belirtilen şartları sağlayan adaylar Hacettepe Üniversitesi kapsamında yapılacak alımlara başvuruda bulunabilecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 13 Haziran 2023 olarak açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN