Ankaralılar dikkat! Hesaplarınızı kontrol edin: 1000 TL’lik ödemeler yatırıldı

Ankaralılar dikkat! Hesaplarınızı kontrol edin: 1000 TL’lik ödemeler yatırıldı

Ankara'da yaşayan vatandaşlara sevindiren açıklama geldi. O ilçede yaşayan vatandaşlar 1000 TL'lik ödemeleri hesaplarında görüntüleyebiliyor. İşte tüm detaylar…

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yaşayan vatandaşlar güne sevinçle uyandı. Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda ilçede yaşayan vatandaşlara 1000 TL'lik Jeotermal ısınma desteği yardımlarının kartlara yüklendiği duyuruldu.

ÖDEMELER HESAPLARDA

Kızılcahamam Belediyesi sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte vatandaşın yüzünü Güldür. Sosyal destekler ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini belirten belediye, sosyal kart sahibi vatandaşların kartlarına nisan ayı Jeotermal ısınma desteklerinin yüklendiğini duyurdu. Belediye tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

paralar-1.jpg

“Jeotermal Isınma Desteği konu başlıklı mesaj içeriğinde; Kıymetli Hemşehrim; Jeotermal ısınma desteği olan 1.000 TL kartınıza yüklenmiştir. Bu bedel ile sadece Jeotermal A. Ş.’de kullanılabilir. Sevgi ve saygılarımla.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN