Ankaralılar dikkat! Yenimahalle, Altındağ, Çankaya, Keçiören ilçelerinde yapılacak! Pazar günü de açık tutulacak

Ankaralılar dikkat! Yenimahalle, Altındağ, Çankaya, Keçiören ilçelerinde yapılacak! Pazar günü de açık tutulacak

Ankaralılar dikkat! Altındağ, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Gölbaşı, Kahramankazan, Keçiören, Pursaklar, Sincan ve Yenimahalle ilçesinde yaşayanlar Pazar günü de işlem yapabilecek. İşte tüm detaylar…

Pazar günü gerçekleştirilecek olan sınav kapsamında Nüfus Müdürlükleri de harekete geçti. Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Gölbaşı, Kahramankazan, Keçiören, Pursaklar, Sincan ve Yenimahalle ilçesinde yaşayan vatandaşlar pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında nüfus müdürlüklerinden işlem yapabilecek.


PAZAR GÜNÜ DE AÇIK TUTULACAK

2 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak olan Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı kapsamında veya kimlik belgesini kaybeden adaylar Pazar günü de işlemlerini gerçekleştirebilecek. Pazar günü Nüfus müdürlükleri üzerinden işlem yapmak isteyen adayların sınava giriş belgesi ve getir fotoğraf getirmesi kaydıyla yeni kayıt düzenlemesi yapılabileceği belirtildi. Adaylara geçici kimlik belgesi verilirken 2 Nisan 2023 Pazar günü saat 07.00 ile 10.00 arasında işlem yapılabileceği belirtildi.

yenimahalle-ilce-nufus-mudurlugu.jpg

MSÜ sınavı için bekleyen adayların hafta içi kimlik işlemlerini halledememesi durumunda Altındağ, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Gölbaşı, Kahramankazan, Keçiören, Pursaklar, Sincan ve Yenimahalle İlçe Nüfus Müdürlükleri’nden Pazar günü de işlem yapabilecek.

kimlik-cikarmak.jpg

SINAV BELGESİ NASIL ALINIR?

2023 yılında düzenlenecek olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na katılacak adaylar sınav giriş belgelerini ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden alabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN