Ankaralılar güne felaketle başlayacak! Böyle bir şey görülmedi! O saatlerde gerçekleşecek

Ankaralılar güne felaketle başlayacak! Böyle bir şey görülmedi! O saatlerde  gerçekleşecek

Ankara'da yaşayan vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. 2 Haziran 2023 Cuma günü işaret edilirken dışarı çıkmayın uyarısı yapıldı. Ankara Valiliği bütün vatandaşları tek tek uyardı. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

Haziran ayına giriş yaparken yağışlarda Ankaralıları yalnız bırakmıyor. Ankara valiliği tarafından yapılan uyarı kapsamında 2 Haziran Cuma günü gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği belirtildi. Yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli olun çağrısı yapılırken dışarı çıkmayın uyarısı da yapıldı. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

ANKARA HAZİRAN AYINDA FELAKETİ YAŞAYACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan analiz ve tahminler kapsamında Ankara'nın batısında gök gürültülü ve sağanak yağışların görüleceği belirtildi. Ankara valiliği tarafından yapılan uyarı kapsamında yağışların 2 Haziran Cuma günü görülecek aktarıldı. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı yapılırken sel, su baskını, yıldırım gibi pek çok felaketin yaşanabileceğinin altı çizildi. Ankara valiliği tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

ankara-sel.jpg

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; yurdun batı kesimlerinde 2 Haziran 2023 Cuma günü görülecek gök gürültülü sağanak yağışların Ankara’da yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN