Ankaralılara müjde verildi! Yıllardır beklenen teklif sonunda kabul edildi! En kısa sürede hizmet verecek

Ankaralılara müjde verildi! Yıllardır beklenen teklif sonunda kabul edildi! En kısa sürede hizmet verecek

Ankaralıların ilgilendiren bir açıklama yapıldı.Yapılan açıklama doğrultusunda Başkentlilerin ulaşımda kullandığı EGO otobüslerinde bir değişiklik oldu. Yıllardır beklenen otobüs seferleri hayata geçiyor. En kısa sürede ulaşımın başlayacağı söylendi. İşte konu hakkındaki detaylar…

Ankara'da yaşayan birçok vatandaş gün içerisinde çok sık toplu taşıma aracı kullanmaktadır. Türkiye'deki en kalabalık nüfusu olan iller arasında bulunan Ankara'da belediye tarafından sunulan ulaşım hizmeti de oldukça dikkat çekiyor. Uzun yıllardır talep edilen otobüs seferleri kabul edildi.Güdül ve Nallıhan’dan yapılacak olan seferlerin kısa sürede hizmete geçmesi planlanıyor. İşte konu hakkındaki detaylar…

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

EGO otobüs seferleri hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Yıllardır Güdül ve Nallıhan'a yapılması istenen EGO seferleri kabul edildi. Belediye tarafından yapılan açıklama doğrultusunda ulaşım atağına çevre illerine dahil edildiği belirtildi.

Güdül ve Nallıhan’da yaşayan vatandaşların EGO otobüs seferleri ile ilgili istekleri cevapsız kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Güdül ve Nallıhan'a sefer yapılması için Ulaşım Koordinasyon Merkezi Genel Kurulu’na teklif olarak götürülecek. Teklifin kabul edilmesi durumunda ise Güdül ve Nallıhan'da yaşayan vatandaşlar isteklerine kavuşacak.

Ankara EGO

HAFTA İÇİ HER GÜN SEFER YAPILMASI PLANLANIYOR

Yapılan teklif doğrultusunda Güdül ilçesine “615 Güdül – Ulus” hattında, Güdül – Ayaş Yolu-İstanbul Yolu – Ulus güzergâhı üzerinden sabah saat 06.30’da Ulus’tan, 08.30’da Güdül’den; akşam ise saat 15.30’da Ulus’tan, 17.30’da Güdül’den hareket edecek şekilde dört adet servis hizmet sağlayacak.

Nallıhan ilçesinde ise “677 Nallıhan- Ankara” hattında, Nallıhan – Çayırhan – Beypazarı – Ayaş – İstanbul Yolu – Ulus güzergâhı üzerinden sabah saat 06.30’da Ulus’tan, 09.15’te Nallıhan’dan; akşam saat 15.00’te Ulus’tan, 17.45’te ise Nallıhan’dan dört adet servis hizmet sağlayacak.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN