Anneler Günü'nde dehşet: 7 yaşında kızı olan Dilara Günana toprağa gömülmüş

Anneler Günü'nde dehşet: 7 yaşında kızı olan Dilara Günana toprağa gömülmüş

Elazığ’da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi Dilara Günana, Anneler Günü'nde toprağa gömülü halde bulundu. Acı haber 7 yaşındaki kızına verilmedi. Kızı morg önünde annesinin öldüğünden habersiz oyun oynadı.

Kadınlar Anneler Günü'nde de öldürülüyor, şiddette uğruyor. Gün fark etmeksizin yaşanan cinayetlere bir yenisi daha eklendi. 25 yaşındaki bir anne, Elazığ Sedeftepe köyü Armutluk mevkiinde toprağa gömülü halde bulundu. Aile, cesedi almak için uzun süre morgun önünde bekledi. 7 yaşındaki kızı ise hiçbir şeyden habersiz morg önünde oyunlar oynadı.

yeni-proje-1-001.jpg

Anneler Günü’nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını dile getirdi.

yeni-proje-2-001.jpg
Katledilen Dilara Günana'nın 7 yaşındaki kızı

25 yaşındaki, bir çocuk annesi Dilara Günana, 4 Mayıs'ta sabah evden çıktı. Akşama doğru ailesi Dilara’ya ulaşmak istedi. Telefonun saatlerce kapalı olmasından şüphelenen aile durumu polis ekiplerine bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan geniş çaplı çalışmada, kadının cesedi merkeze bağlı Sedeftepe köyü Armutluk mevkiinde toprağa gömülü halde bulundu. Topraktan çıkartılan kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı olayda, soruşturma sürüyor.

yeni-proje-3-001.jpg
Dilara Günana

'BİR KIZI VAR, ÖMRÜNÜM SONUNA KADAR ONA BAKACAĞIM'

Anneler gününde kızının acı haberini alan Zeycan Günana, “Bir an önce kızımı öldürenlerin bulunmasını istiyorum. Cezalarını çeksin. Adalet önünde hesabını versin. Ben o zaman rahat edeceğim. Benim bu kızıma yapanlar ortaya çıksın. Ben adalet istiyorum, başka bir şey istemiyorum. Herkesin anneler günü kutlu olsun. Bir kızı var. Ömrümün sonuna kadar bakacağım. O da benim emanetim” dedi.

'BENİM KARDEŞİM ANNELER GÜNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ'

Kayıp kardeşinin ölü olarak bulunduğunu aktaran ağabeyi Sidar Günana ise “Yapan kişiler bellidir. Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum. En ağır cezaları almalarını istiyorum. Benim kardeşim anneler gününde öldürüldü. Kendisinin de bir kızı var. Adaletin önünde hesap verip en ağır cezayı almalarını istiyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN